Termeni si Conditii

Dulap Urban este o societate comerciala organizata in conformitate cu legislatia din Romania si UE, care activeaza pe piata de retail oferind o selectie unica de produse vestimentare de tip outlet, preloved, vintage si second hand (incaltaminte, imbracaminte si accesorii) pentru femei, barbati si copii.

I. Dispozitii generale

Acest site este proprietatea Detail Garage SRL, cu sediul in Romania, Strada Stefan cel Mare nr 28, Bacau, jud. Bacau, cod unic de inregistrare 37767364, numar de ordine in registrul comertului: J4/1028/2017, denumita in continuare “societate”.

Navigarea pe site-ul dulapurban.ro si plasarea unei comenzi echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptare documentului “termeni si conditii”.

Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in oricare moment continutul acestui site sau a Termenilor si conditiilor de utilizare notificand clientul prin afisarea pe site a ultimei actualizari.

Societatea utilizează articole si continut imagistic/fotografii, autorii carora sunt angajatii companiei si alte surse, care sunt protejate de Legea Privind Drepturile Autorului.

II. Produse

Prin lansarea comenzii online pe site pot fi achizitionate produsele a caror adaugare in cosul de cumparaturi al utilizatorului este posibila conform modului de funcționare a magazinului online. Toate informatiile privind   marfurile oferite pentru vanzare prin magazinul online dar nelimintandu-se la continutul produselor, dimensiunile acestora, etc. sunt redate de catre producator pe etichetele produselor. Societatea vinde marfuri- imbracaminte, incaltaminte si accesorii second-hand, precum si produse noi, imbracaminte, incaltaminte outlet si accesorii, care nu sunt cumparate direct de la producatorul marfurilor și din aceasta cauza, societatea nu poate garanta autenticitatea sau marca produselor.

In cazul in care etichetele de la producator lipsesc, vom stabili detaliile produselor in baza unui tabel de marimi si materiale. Pentru fiecare produs in parte veti gasi in descrierea produsului detalii specifice cu ar fi gradul de uzura, defectul dar si procentul de reducere aferent.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 aplicabile pentru produsele second hand care pot prezenta diferite forme de uzura, detalii mentionate in descrierea fiecarui produs dupa caz.

Produsele din sub-categoria “Upcycling” sunt produse modificate in atelierele proprii sau in colaborare cu diversi artisti.

III.    Preturi 

Toate preturile expuse pe site sunt exprimate in RON si pot suferi modificari zilnice fie procente din reducerele aplicate fie modificate de catre companie.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara notificarea prealabila a utilizatorilor.

IV.    Comenzi

O data cu transmiterea produselor comandate, utilizatorul va primi si factura care va fi emisa in RON. Termenele pentru livrarea produselor este de aproximativ 24 – 48 h (pentru comenzile plasate luni – joi) de la data confirmarii comenzii si depind de compania de servicii de curierat partenera.

Ne rezervam dreptul in cazul unei erori tehnice la publicarea unui produs, de a anula comanda. In acest caz, sumele platite de catre client in avans pentru produsele la care a aparut eroarea tehnica vor fi rambusate imediat.

V.    Modalitati de plata 

Utilizatorii pot alege una dintre cele doua metode de plata:

1. Ramburs – cash la primirea coletului, platase face curierului.

2. Online cu card bancar folosind platforma mobilepay.  (in curand)

Prin acceptarea termenilor si conditiilor generale utilizatorul isi exprima acordul a a achita contravaluare produselor achizitionate si a taxei de transport aferente.

VI.   Contract si livrare

Prezentul contract de vanzare-cumparare la distanta, intre societate si utilizator, se considera incheiat in momentul confirmarii comenzii de catre societate. In momentul plasarii comenzii clientul primeste confirmarea acesteia prin e-mail. Inainte de a finaliza comanda, societatea are dreptul sa contacteze clientul la numarul de telefon indicat.

In cazurile in care utilizatorul a indicat date personala false, incomplete sau inexacte, aici se includ adresa si numarul de telefon, nu vom raspunde pentru nelivrarea comenzii.

Daca se alege modalitate de plata ramburs, contractul de vanzare-cumparare la distanta se considera anulat atunci cand: clientul nu plateste curierului contravaloare facturii in momentul livrarii sau clientul a indicat o adresa incorecta si nu poate fi contactat pentru a stabili datele necesare receptionarii coletului.

Consumatorul se poate retrage in oricare moment din contractul de vanzare-cumparare la distanta in cazul in care nu doreste niciunul dintre articolele din comanda, cheltuielile privind serviciile de transport sunt asumate de catre societate. In acest caz dulapurban isi rezerva dreptul de nu onora urmatoarele comenzi pentru acelasi destinatar decat daca acesta a optat pentru plata online.

In cazul in care consumatorul doreste sa restituie doar o parte din articole, cheltuielile privind serviciul de curierat sunt asumate de acesta.

Daca inmanare coletului a fost imposibila, nu din vina societatii sau a curierului, contractul de vanzare cumparare se reziliaza automat.

VII. Retur

Clientul, persoana fizica, se poate retrage din contract si poate sa returneze produsele comandate pe dulapurban.ro in termen de 14 zile de la data livrarii. Costurile de retur sunt asumate de catre client, acesta poate trimite produsul cu orice firma de curierat care ofera serviciul door to door, coletele trimise prin Posta Romana nu se accepta. Valoarea rambursului returnat de catre client trebuie sa fie 0.

Daca optati pentru retur prin compania de curierat partenera Dulap Urban va rugam sa specificati acest lucru, trimitindu-ne un email/mesaj din pagina de contact.

Returnarea contravalorii produselor achizitionate pentru care se doreste returnarea se va face prin transfer bancar in maxim 14 zile de la receptionarea si acceptare returului de catre societate, in acest caz este necesar sa ne specificati IBAN-ul si Numele complet al titularului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, toate accesoriile si etichetele intacte, fara urme de folosinta, lovituri, zgarieturi). In cazul nerespectarii acestor conditii ne rezervam dreptul a refuza primirea si rambursarea consumatorului a sumei platite.

Clientul are dreptul sa primeasca doar suma platita in data plasarii comenzii pentru produsul returnat.

In cazul in care clientul descopera deficiente vadite ale produsului el poate inapoia articolul si solicita returnarea sumei de bani. Reclamația cu privire la deficientele produsului trebiue înaintată, in termen de 14 zile de la data primirii produsului. In caz de nerespectare a termenului menționat, societatea nu poate fi tinuta raspunzatoare in nici un mod fata de client.

Dulap Urban comercializeaza produse second-hand si outlet o singura marime/bucate pe model de aceea nu avem posibilitatea de a inlocui produsele returnate cu un produs identic. In acest caz la solicitarea consumatorului putem returna contravaloarea produsului, conform procedurii mai sus descrise.

Returul trebuie sa fie insotit de factura emisa si chitanta (pentru comenzile platite prin ramburs).

Cheltuielile pentru curier tur-returul produsului sunt pe seama clientului/ utilizatorului.

VII.   Protectia datelor cu caracter personal

Societatea prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul 2016/679 / UE privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal și circulatia liberă a acestor date și de anularea Directivei 95/46 / CE. Informații despre datele personale pe care Societatea le va prelucra și pentru termenii si ordinul, in care persoanele fizice ale caror date personale se prelucreaza, isi exercita drepturile, pot fi gasite în Politica de cookie-uri.