Livrare si Retur

  1.   Livrare

Pentru livrarile efectuate pe teritoriul Romanie, taxa de livrare este de 14,99 lei pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 149 lei (taxa de transport nu se include).

Termenul de livrare este de 24-48h de la data confirmarii comenzii, pentru comenzile plasate in zilele lucratoare. Acesta poate varia in functie de firma partenera de servicii de curierat.

In cazurile in care utilizatorul a indicat date personala false, incomplete sau inexacte, aici se includ adresa si numarul de telefon, nu vom raspunde pentru nelivrarea comenzii.

II. Retur

Clientul, persoana fizica, are posibilitatea de retur timp de 14 zile de primirea coletului. Cererea de retur se poate inregistra fie in campul de contact din site, telefonic la 0747194617 sau prin e-mail la hello@dulapurban.ro

Costurile de retur sunt asumate de catre client, acesta poate trimite produsul cu orice firma de curierat care ofera serviciul door to door, coletele trimise prin Posta Romana nu se accepta. Valoarea rambursului returnat de catre client trebuie sa fie 0.

Daca optati pentru retur prin compania de curierat partenera Dulap Urban va rugam sa specificati acest lucru in cererea de retur.

Returnarea contravalorii produselor achizitionate pentru care se doreste returnarea se va face prin transfer bancar in 14 zile de la receptionarea si acceptare returului de catre echipa dulapurban.ro, in acest caz este necesar sa ne specificati IBAN-ul si Numele complet al titularului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, toate accesoriile si etichetele intacte, fara urme de folosinta, urme de machiaj, zgarieturi). In cazul nerespectarii acestor conditii ne rezervam dreptul a refuza primirea si rambursarea consumatorului a sumei platite.

Clientul are dreptul sa primeasca doar suma platita in data plasarii comenzii pentru produsul returnat.

Dulap Urban comercializeaza produse second-hand si outlet o singura marime/bucate pe model de aceea nu avem posibilitatea de a inlocui produsele returnate cu un produs identic. In acest caz la solicitarea consumatorului putem returna contravaloarea produsului, conform procedurii mai sus descrise.

Returul trebuie sa fie insotit de factura emisa si chitanta (pentru comenzile platite prin ramburs).

Cheltuielile pentru curier tur-returul produsului sunt pe seama clientului/ utilizatorului.